www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2020. február SzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSz Aktuális program:
2020.02.18.
0102030405060708091011121314151617181920212223242526272829

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

ARCHÍV - Passport Control 1-46. - MEDIAWAVE Művészeti Műhelyek :: PASSPORT CONTROL 7. - Ravazd, 2008 :: FILM- és FOTÓMŰHELY tanárai és résztvevői :: PAVEL TARHOV (Novoszibirszk, Oroszország)

Pavel TARHOV

(Novoszibirszk, Oroszország)

E-mail: 1st.cutter@google.com

Rövid szakmai életrajz:
Szül. év: 1983

Iskola: Szibériai Államigazgatási Akadémia

 
Érdeklődési kör:
Szeretek analóg videotechnikával dolgozni, és kiváló vjing-mixet készíteni klasszikus filmkészítési módok megközelítésében (és melyet novoszibirszkbe/otthon részletezek).

Készítettem egy dokumentumfilmet egy design-studió részére, mely nem annyira reklám-jellegű munka volt, mint inkább pl. az interjú technikáját, módszerét is felhasználó doksi. Ezen kívül egy art-videó sorozatot is készítettem, amely itt tekinthető meg. Végezetül pedig a helyi csatorna számára készített tv-műsor/show forgatásokon is részt veszek.

Szeretnék profi filmtechnikával dolgozni és a filmszakma profi alkotóival is felvenni a kapcsolatot.

Szinopszis: Lúdtalp
A főszereplő Josh, egy 23-28 év közötti fiatalember, aki érzelmileg némileg kiégett, és rendesen lestresszelt a Nagyvárosban végzett munkája miatt. Amúgy rendben van. Megszokta, hogy állandó stresszben élje mindennapjait. Napi 6 óra alvás elegendő számára, hogy naponta újraindítsa magát, és kezdje elölről az egészet.

Egy nap az orvos azt mondja Joshnak, hogy lúdtalpa van, ezért van, hogy nap végére a lábai hangos zajt adnak. Eképpen az orvos azt tanácsolja Joshnak, vonuljon kis pihenőre Az Én Kis Falumba, és járkáljon a fűben cipő nélkül. Joshnak persze nem tetszik az ötlet. Felbosszantja még a gondolata is, hogy azok között a mindenféle természeti teremtmények között éljen (rovarok, pl.), dehát nincs más választása. Ő amolyan tipikus "Városi Srác", aki tisztességesen be van tojva attól, hogy egy reggel fülében a (Nagy) Bogárral (fülbemászó?) ébred. Merthisz a bogár éjjel képes és suttyomban bemászik az ember fülébe, nemde?

Szóval, Josh leutazik falura, és mindjárt az első éjjel rémálmok gyötrik. A történet "rosszfiúja" a Bogár. Igazán nagyon szörnyűséges és minden éjjel megjelenik Josh álmában. Ezért nem is alszik valami jól.

Második vidéken töltött estéjén Josh megismerkedik egy lánnyal. Amolyan tipikus hippicsaj. A neve Vee. Első alkalommal hogy talákoznak, Josh nem figyel fel rá különösebben, de aztán időről-időre elbeszélgetnek - ő az egyetlen Városi Arc a környéken (aki ugyancsak azokat a színeket képviseli, mint ő). Fokozatosan egyre több időt töltenek együtt... a rémálmok ugyanúgy visszatérnek, de amióta Vee megjelent Josh életében, ugyanúgy megjelenik a lány Josh álmaiban is. Tehát a kapcsolatuk felértékelődik, és Joshnak végül olyan álma lesz, mely 100%-ban Vee-ről szól (mintha a lány hippycuccban táncolna a vidám napsütésben). És ekkor a lábaiban is megszűnik a fájdalom. Boldogan ébred. Ezen a reggelen, mikor Josh és Vee találkoznak, és a lány megkérdi tőle volt-e/jött-e a Bogár álmában ismét, Josh (nyilván vigyorogva, mint a tejbetök), azt feleli: A "Bogár elment."

 

Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK